Module E-commerce (webshop)
Minimize

Met deze module kan uw organisatie een E-commerce activiteit opzetten en dit op een eficiente en zonder bijkomend werk.

 Naar aanleiding van diverse aanvragen van ons cliënteel hebben we sinds kort ons software pakket uitgebreid met een geïntegreerde E-commerce oplossing voor uw firma.

Vandaag de dag zijn er diverse oplossingen beschikbaar om op een website in een producten catalogus te kunnen surfen, maar dat het onderhoud volledig automatisch en zonder bijkomend werk verloopt, dit is eerder uitzonderlijk.

Indien we over geïntegreerd spreken betekent dit dat uw E-commerce site wordt onderhouden vanuit ons ERP pakket. U hoeft dus geen medewerker te hebben die al de aanpassingen inzake artikels, prijzen, stockgegevens en klantentoegang moet onderhouden. U hoeft dus ook geen enkele websitekennis nodig om een website op te zetten en te onderhouden. Al uw dagelijks werk worden, indien U dit wil automatisch aangepast op uw website. Meer nog al uw prijsafspraken, contractprijzen, promotieprijzen en kortingen i.v.m. voor uw klant wordt overgenomen. Zijn er prijsaanpassingen doorgevoerd via de leveranciersgegevens, dan worden die doorgestuurd naar uw website.

De klant kan tevens een bestelling plaatsen en deze zal automatisch verschijnen in uw verkopen onder de vorm van een klantenorder. Vanaf dan zit deze dus in het normale verwerkingsproces van een klantenorder.

We zijn er van overtuigd dat deze oplossing een belangrijke toegevoegde waarde kan hebben voor uw business.

Hoe stuurt U artikels naar de website? Om te zorgen dat uw klant vlug bepaalde artikels terugvindt, dan kan U best uw artikels indelen in groepen, nl. webgroepen. We hebben er 3 voorzien. U kan deze beschouwen als filters om een artikel te zoeken. In de artikelfiche moet U dus gewoon aanduiden dat een artikel op de website getoond moet worden. De rest gebeurd automatisch voor U.

Een voorbeeldje illustreert hoe gemakkelijk het is om uw klant te laten: Eén van uw klanten zou graag op uw website allerlei opzoekingen gaan doen i.v.m. artikels, prijzen en diverse gegevens. Welke stap(pen) moet U ondernemen om dit toe te laten. Wel U hoeft enkel in de klantfiche de code 'Webshop' aan te zetten en een paswoord die de klant moet gebruiken om toegang te krijgen tot zijn prijzen. En dat is alles!!

Deze module bestaat uit verschillende delen:   ERP-gedeelte. In de artikelsignalitiek geeft U aan of het artikel gepubliceerd moet worden op uw website. Indeling van het artikel in 3 verschillende soorten webgroepen. Transparante uitwisseling van informatie tussen uw ERP pakket en uw E-webshop via webservices. Wanneer U gegevens in het artikel wijzigt (bijv. omschrijving, prijs, barcodenummer, enz...) worden deze gegevens automatisch aangepast op uw E-webshop. U hoeft dus geen bijkomende acties te ondernemen om uw E-webshop up-to-date te houden met correcte gegevens. E-shop browser Webapplicatie ontwikkelt in VB.NET omgeving. Dit programma laat uw klant toe om in uw webcatalogus allerlei opzoekingen te doen en eventuele bestellingen te plaatsen.  

Copyright 2013 by Fidelity Soft nv   |    |  Terms Of Use  |  Privacy Statement